Start
Fotoalbum
Strik
Strikgalleri
71 gode grunde
Forkortelser
Links
Løst snak
Vævning
Vævgalleri
Spinding
Om mig

 

August 2004

Tilbage

27. august

Så tror jeg at jeg har funden størrelsen på min trøje, jeg er nu begyndt på garnbundt nr. 2 og er kommet så langt. Jeg strikker hele bullen på en gang, så nu er det bare derud af. Når jeg så har fundet ud af hvor lang den skal være, kommer jeg til at regne ud til ærmer, ikke før!!
Hver ting til sin tid. Husk ting tager tid.

23. august

 

Jeg har fundet en opskrift i et gammelt Hendes Verden fra 1984, det er en forårsfrakke jeg taget som udgangspunkt, jeg skal ikke have en frakke men en trøje.

Det er bare selve ideen som jeg er faldet for, jeg vil strikke den i det ensfarvede troldegarn og ikke i striber, men jeg faldt for ideen med de skrå felter. Jeg skal ikke bruge opskriften men lave en selv og der er ikke sådan lige til, men jeg vil forsøge mig frem.

 
Efter at have strikket en prøve for at se hvor meget det fyldte, blev jeg enig med mig selv om at jeg skulle bruge 300 masker og fik strikket et godt stykke, men kunne jo hurtigt se at det var for meget, så jeg trævlede det op og slog så 250 masker op, strikkede hele de første 100 g. Igen var det for stort, igen trævle, trævle og slå masker op, jeg har nu 200 masker og håber at det er passende. Jeg kan se den for mig og er så spændt på om den bliver som jeg har tænkt. Det er en sjovt proces denne her.

19. august

Vi var jo til Strik-out hos Vivian i søndags, hvor vi sad ude på den nye terrasse.
Det blæste ret meget næsten en ½ pelikan men det var rigtig hyggeligt alligevel.
Jeg troede jo at jeg skulle vise billeder derfra, men desværre er der ingen, for de er blevet så rystede at jeg har slettet dem alle, måske har vinden været for meget.

Det er nu sjovt med alle de test som der er kommet, jeg så denne hos Vivian, jeg prøvede den og er blevet udvalgt til Gryffindor

Congratulations on making Gryffindor!
Basically, you're brave, daring, chivalrous, and pretty much.. an all around good person. Of course, some see you as a goodie-two-shoes. But hey, it's true! You're really good at winning, and normally always come out as the hero. Everybody likes you.. except, maybe, the Slytherins. You're too perfect. No, really.. You're too perfect. It's annoying to watch you win, repeatedly.
 Oh well. Be proud anyway.
be sorted @ nimbo.net
17. august

Så er der blevet støbt gulv ude i køkkenet, så nu skal det bare tørre en lille uges tid, før der kan lægges et lag hvorpå der kan lægges klinker, derefter kan der endelig blive sat skabe op igen. Hvor jeg glæder mig til det, det er ikke spor sjovt at alle køkkenskabene, komfuret (der ikke kan bruges) og køleskabet der står inde i stuen, der er ærligt talt meget lidt plads. Puha sikke et rod!!

Jeg ikke kan strikke på maskine for tiden, den er jo taget ned og står og gemmer sig i udestuen.
Jeg er derfor begyndt på endnu et sjal i angora, da jeg synes at det var dejligt at strikke det til Tina, denne gang i en dejlig blå farve.

15. august

Så er der næsten helt klar til at køkkenet bliver færdigt, der er blevet lagt grus, flamingoplader, gitter og slanger ud, så nu skal der "bare" støbes.
Jeg er ikke hjemme til at se når det bliver gjort, fordi i dag skal jeg til Strik-out!!!
Vivian har indkaldt til det og jeg glæder mig til at se alle de forandringer der er sket i hendes og "Loverboy"'s hjem. Jeg så det jo for længe siden hvor der ikke var sket ret meget.
Forhåbentlig holder vejret så vi kan sidde på den nye terrasse ellers må vi gå hjem igen, for Vivian siger at der ikke er plads til at vi kan gå indenfor.

Jeg har også prøvet denne quiz:

What kind of knitting needles are you?

You are interchangeable.

Fun, free, and into everything, you've got every eventuality covered and every opportunity just has to be taken.

Every fiber is wonderful, and every day is a new beginning.

You are good at so many things, it's amazing, but you can easily lose your place and forget to show up.

They have row counters for people like you!

What kind of knitting needles are you? brought to you by Quizilla

 

13. august

Jeg får ikke gjort så meget ved mit strik for tiden, vi har så meget rod at jeg har opgivet at gøre noget som helst. Der er ikke sket så meget med køkkenet, da vi har en meget stor kampesten nede i hullet, som Preben har svære problemer med at slå i stykker, han kan ikke komme videre før den er fjernet.
Selvfølgelig ligger den lige der hvor han skal have ført et rør og det kan ikke lade sig gøre at lægge det uden om. SUK!!!

Som jeg altid siger: Ting tager tid!!! men derfor kunne det alligevel i dette tilfælde godt gå lidt hurtigere

10. august

 

 

Så er jeg endelig færdig med angorasjalet som jeg har spundet og strikket til min datter Tina.
Det har holdt hårdt, for jeg har jo ikke kunne strikke så lang tid ad gangen, men nu er det færdigt!!!
Dette sjal har ligget næsten som en UFO i et langt stykke tid, hvor jeg kun har kunne strikke ca. en omgang ad gangen
Farvningen af ulden kan ses her: Farvning af angorauld

9. august

Inspireret af Karine tog jeg også denne quiz:

Hvad slags får er du:

You are a - Neutral Sheep!
Congrats - you do what you like! You make your own rules, not follow the flock!

Which flock do you follow? this quiz was made by alanna

Jeg er ret tilfreds med at blive udnævnt til et neutralt men også unikt får, jeg føler mig jo lidt fåret en gang i mellem. *GGG*

8. august
Det er et stykke tid siden at jeg har haft tid til at skrive her, grunden er at vi har ryddet køkkenet, da vi skal have lagt varme i gulvet. Så nu hænger der bare overskabene tilbage derude, der er nu et stort hul.
I løbet at den kommende uge, regner jeg med at der vil blive støbt

Så er jeg blevet færdig med den lyse sjælevarmer og her er billeder af dem begge to
 

2. august
Der sker ikke meget her hos mig for tiden. Kun at jeg er næsten færdig med en ny sjælevarmer a'la Jytte Slente, denne gang i det lyse farveskiftegarn. Billede kommer når den er færdig.

tilbage                                                                        Forrige indlæg

Skriv til webmaster @ bentestrik .dk hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer
Husk at fjerne mellemrummene
Jeg vil forsøge at svare dig indenfor 48 timer.