Start
Fotoalbum
Strik
Strikgalleri
71 gode grunde
Forkortelser
Links
Løst snak
Vævning
Vævgalleri
Spinding
Om mig

 

Juli 2004

Tilbage

27. juli

 

 

Så er min sjælevarmer a'la Jytte Slente i farveskiftegarn færdig, jeg har haft lidt problemer med at få taget nogle ordentlige billeder, jeg håber at det alligevel kan ses hvordan den ser ud. Der er brugt samme farve garn som til sjalet nedenunder, billedet snyder.

Jeg har fjernet linket til de bevingede ord igen, da man alligevel kommer ind på det samme sted, og ikke kun til den dag hvor linket står. Nu er det igen oppe foroven på siden.

25. juli


Farveskiftesjalet er endelig blevet færdigt, det mangler nu at blive spændt op, jeg er lidt i tvivl om jeg skal gøre det eller lade det være som det er nu.
Susan U købte jo lidt mere af det garn til mig, da hun var ovre med sit eget uld for at få det spundet til garn hos Hjelholt og da  jeg er meget glad for Jytte Slentes modeller er jeg gået i gang med den sjælevarmer der er i hendes bog "Unikastrik"
Også den bliver strikket i det samme mørke farveskiftegarn på pind 6, jeg strikker ribben i hånden og så kommer det hele over på grovstrikkeren hvor jeg så strikker det glatstrikkede, (jeg kan ikke lide at strikke vrang), så det går hurtigt. Den er nok færdig inden for de næste par dage.

Læs i Bevingede ord   Skriv i Bevingede ord

21. juli

 

Nu har jeg fået strikket en frakke af det lyse farveskiftegarn som jeg købte hos Hjelholt,
Det er en opskrift der skulle have været strikket i hånden i retstrik, jeg har så forsøgt at prøve om det kunne lade sig gøre på grovstrikkemaskinen. Jeg synes selv at den blev ret god.

Sjalet i det mørke farveskiftegarn er jeg næsten færdig med, men mangler lige lidt til de sidste 3-4 omgange så det må vente til jeg får lidt mere af det.

Læs i Bevingede ord   Skriv i Bevingede ord

20.juli
Så tror jeg at jeg har fundet ud af noget her med gæstebogen, så nu kan du prøve om den virker..

Læs i Bevingede ord    Skriv i Bevingede ord

16. juli
Så har Susan og undertegnede gjort Fyn usikker :-)
Desværre fik vi ikke taget billeder, først og fremmest fordi jeg glemte mit kamera,
(det er jo det med den hukommer, er det Altzheimer's light det bliver kaldt?.).

Så troede jeg jo at den hellige grav var velforvaret fordi Susan havde sit med glad,  meeen hendes kort var overfyldt!!! Da hun prøvede at slette nogle af dem der var på det, så var der ikke mere strøm på apparatet.
Så desværre kan jeg ikke vise nogle billeder fra vores fantastiske tur.

Jeg kan fortælle at vi var en smut inde hos Hjelholts uldspinderi, hvor vi savlede lidt over de mange forskellige garner, jeg kom lige til at købe et par bundter mere af det lyse farveskiftegarn, samme slags kan ses længere nede på denne side.

Derfra tog vi så til Glamsbjerg, hvor Susan skulle aflevere "noget hemmeligt", de  havde en dejlig gårdbutik, vi blev budt på kaffe og kage, men vi skulle jo også liige kigge indenfor i butikken.
Åhhh, de havde så mange ting og jeg fik da et lille får samt lidt rødt finuld (råuld) med hjem. Jeg er faktisk lidt ked af at jeg ikke også fik købt noget rødt finuldskarteflor med hjem, jeg er helt pjattet med den farve, men man kan jo altid være bagklog.

Nå, da vi endelig fik os taget sammen til at vende næsen hjemad, fik vi lige et tip om et sted som vi skulle se, "Katterød Mølle" eller øhhh, hed det håndværksudstilling det kan jeg ikke huske. Det var i hvert fald et stort sted, med mange forskellige håndværksting.
Der var keramik, sæbe og cremer, pileflet, væv, strik og garn, patchwork og andet syet og meget andet. Meget overvældende.. Så var der en lille café hvor man kan købe lidt til ganen. Det var tiltrængt!!!

Nu var klokken blevet mange og vi skulle jo også se at komme hjem, så det gik af sted til Sjælland, undervejs måtte vi lige ind for at få diesel fyldt på bilen og nu var det da på tide at vi fik noget føde. De havde nogle dejlige sandwichboller med godt fyld i. Det hjalp så vi kunne fortsætte uden at sulte ihjel på turen hjem.

Da endelig vi var hjemme hos Susan, fik vi lige en kop kaffe for at falde til ro så jeg havde en chance for at køre hjem i god orden. Da jeg endelig nåede hjem, gik jeg lige i seng, ihh hvor var jeg træt, det havde været en laaang, men dog dejlig dag.

 

15. juli
Nu har jeg fået lagt billederne ind jeg tog hos Hjelholts uldspinderi, de kan ses her:

Desværre fik jeg ikke taget billeder inde fra butikken, men det kan jo være at der kommer nogen i dag, hvor Susan U og jeg skal til Fyn og måske besøge Hjelholts uldspinderi.

 

12. juli
Så er der kommet kommentarer i min gæstebog, Hurra!!!
Det glæder mig at der er nogen der vil det.

Angående det at lægge en kode ind, så jeg kan få kommentarerne til at følge hvert indlæg, det har jeg ikke fundet ud af endnu.
Så hvis der er nogen der ved hvordan, er I velkommen til at give mig diverse fif og råd, alt modtages med taknemmelighed.

 

11. juli
Jeg har i dag fået oprettet en gæstebog.

Det er Birthe C der har fundet siden frem til mig. Tak søde Birthe, du er en knop!!

Jeg har hentet den gratis her: http://www.newbie.dk/
Der er mange andre ting på den side, som jeg nok også vil benytte mig af, men det kommer nok, som jeg altid siger; Ting tager tid, men giver de små sikre succéer.

Nu håber jeg at den kommer til at virke efter hensigten.

Så er jeg kommet lidt videre med mit sjal i farveskiftegarn.

9. juli
Nu er jeg lige kommet hjem fra en tur hen over det fynske land.
Preben og jeg fik lige den ide, at tage en tur ud i det blå og det blev så til en tur til Fyn.
Vi  startede med at tage et smut omkring Hjelholts uldspinderi, hvor jeg tog et par billeder. Jeg lægger dem ind senere.
Selvfølgelig fik jeg da lidt med hjem, lidt karteflor og lidt farveskiftegarn, jeg begyndte jo også på det ene bundt i bilen hjem. Det skulle gerne blive til et sjal, jeg er spændt på hvordan farveskiftet bliver

Så var det meningen at vi lige skulle kigge lidt på Ørbæk Markedet, men vi fortrød for der var da lidt for meget til at kunne overskue det på kort tid. Jeg var ikke klar over at det var SÅÅ stort, jeg kan ikke klare når det er for stort og når der er for mange mennesker samlet på een gang.

Nå, vi kørte så til Hørvævsmuseet på Krengerup, museet havde 10 års jubilæum og derfor var der gratis adgang, meeen vi kom for tidligt og vi blev afvist. Jeg havde overset at de først lukkede op kl. 13, øvv!!  Vi kunne se og høre at der var nogen der holdt et foredrag, men nej, vi fik ikke lov at komme ind. Så det blev ikke i dag at vi kom ind at se det, vi ville ikke vente over 1 time for at komme derind. Derfra kørte vi til Odense, hvor vi kørte lidt rundt og daskede ind i et center og der fandt vi et par bukser hver og et par sko til Preben.

Så selvom vi ikke kom på museum eller på marked var det en god dag, og ihh hvor var jeg træt da vi endelig kom hjem, det er utroligt hvor det trætter, bare at køre en lille tur....

8. juli

 

 

Så er sjalet lige ved at være færdigt, jeg mangler kun at strikke nogle få spidser, regner med at det bliver i dag at jeg bliver færdigt. Så skal sjalet vaskes og spændes op.
Jeg lægger billedet ind når det er gjort.

5. juli
Jeg har længe villet gøre en slags blog/dagbog, men har ikke kunne tage mig sammen, har altid haft svært ved at få mine tanker ned på skrift.
Jeg vil nu prøve om jeg kan gøre det.
Jeg har aldrig skrevet dagbog, men altid været fascineret af at folk har kunne skrive lige ud af posen.

Jeg har altid mange forskellige ting på strikkepindene eller strikkemaskinen.

 

 

Lige nu er jeg næsten færdig med at strikke et sjal, jeg mangler kun at strikke kanten, som bliver strikket på den anden led og bliver monteret på sjalet samtidig med at jeg strikker den.

 

 


 

Så har jeg strikket en cardigan hvor jeg har haft HF's Pygmalion som forbillede, det er en jakke som jeg længe har haft et godt øje til og derfor har jeg så lavet et mønster og strikket den.

 

 

Rød/blå bluse, den ligger stadig hen som en UFO, der er strikket kanter på i retstrikning, så jeg mangler bare at montere den.

tilbage

Skriv til webmaster @ bentestrik .dk hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer
Husk at fjerne mellemrummene
Jeg vil forsøge at svare dig indenfor 48 timer.