Start
Fotoalbum
Strik
Strikgalleri
71 gode grunde
Forkortelser
Links
Løst snak
Vævning
Vævgalleri
Spinding
Om mig

 

November - December 2004

Tilbage

24. december

Jeg vil ønske Jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår!

16. december

Jeg har ikke fået skrevet noget i et stykke tid, men nu vil jeg da lige fortælle lidt.
Jeg er i øjeblikket hjemme fra arbejdet, da jeg er så snotforkølet at jeg næsten er højglanspoleret om næsen. Det er ikke rart, men nu er det forhåbentlig på retur, jeg skal da ikke mere holde papirservietten for næsen for at hindre at der løber noget ned på bordet, nu kan jeg da vente lidt med at pudse, men det er gået hårdt ud over mine ører og lunger for jeg har så ondt i dem, det er nok alt det pudseri og hosten. Hovedet er også ligesom om det er stoppet ud med vat og banker som om der står et helt hold med betonhammere inde i det..

Jeg har lagt nogle links til gratis opskrifter som man kan hente på nettet. Forhåbentlig kan det bruges.
 

9. december

Jamen dog hvor tiden dog går!! Det er jo næsten en hel måned siden jeg sidst har været her forbi. Jeg har haft travlt med ar finde ud af hvor jeg skal have de forskellige ting som jeg har samlet sammen, har ikke fået strikket ret meget så der har ikke været noget at skrive om.

En lille bøn til dig der evt. har skrevet direkte til mig!

Hvis der ikke har stået noget i emnelinien (dette er ret vigtigt), så har mit antivirusprogram fjernet al teksten, hvis jeg ikke aner hvad det drejer sig om kan jeg jo ikke besvare.

Derfor hvis du har skrevet til mig og ikke hørt noget, så bliver du nødt til at skrive igen, da jeg altid vil forsøge at besvare inden for 48 timer..
 

7. november

 

Jeg har været lidt i gang med strikkemaskinen og har fået strikket en slags sjælevarmer. Jeg har brugt den samme slags garn (55% uld og 45% bomuld) som jeg har brugt til min Grace

 

Jeg har taget et par billeder af nogle svampe som det vrimler med i vores have. Er der nogen der ved hvad det er for nogle?

Hvis du ved det så vær venlig at skrive til mig om det

1. November

Så har jeg endelig fået scannet Eva's hækle- sy- og strikke- dukkebog. Den kan beses her: Jeg håber at der er nogen der vil få glæde af denne gamle dukkebog og hvis der er nogen der får strikket dukkerne og vil dele deres billeder med andre, vil jeg med glæde vise dem på siden med dukkerne.

tilbage                                                                                 Forrige indlæg

Skriv til webmaster @ bentestrik .dk hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer
Husk at fjerne mellemrummene
Jeg vil forsøge at svare dig indenfor 48 timer.