Start
Fotoalbum
Strik
Strikgalleri
71 gode grunde
Forkortelser
Links
Løst snak
Vævning
Vævgalleri
Spinding
Om mig

 

Oktober 2004

Tilbage

30. oktober

Jeg har gået og tænkt på, at det jo var lidt underligt at min knap ser ud som den gør men at den jo ingen lighedspunkter har på siden. Da jeg ikke skriver i en rigtig blog men "kun" i Frontpage, kan jeg ikke lægge billedet allerøverst som på diverse blogge.

Nu har jeg så prøvet at lægge et billede der skulle passe på knappen.
Jeg ville meget gerne høre om hvordan I synes at det ser ud eller om jeg skal slette det igen??

20. oktober

 

 

Så er min Grace blevet færdig, jeg har jo modificeret den lidt, da den er strikket på min grovstrikker i stedet for i hånden, men jeg synes at den er blevet ret god, når jeg selv skal sige det.

14. oktober

 

 

Ja så er jeg tilbage efter en uge hvor jeg ikke har fået lavet en hujende fis, gad vide hvor alle de dage er blevet af??? Jeg aner det ikke!!!
Jeg er nu begyndt på en bluse, Grace som jeg har modificeret til grovstrikkeren, den er heller ikke blevet syet sammen foran men strikket sammen, så der er ikke de kanter som på originalen, men sådan er det jo med mig, jeg tager en opskrift og arbejder mig ud efter den. Jeg startede med at lave en åben opslagning, da der skulle være en retstrikket kant forneden fra starten, men det har jeg skippet. Da jeg nu skal til at lave den kant regner jeg med at strikke lidt hulstrik istedet for. Nu må vi se hvordan det bliver.
Mit kamera er ikke lige tilstede for tiden så jeg kan ikke vise hvordan den er lige nu, det vil der komme når jeg har tjek på det.

6. oktober

Hej igen, nu er vi næsten helt flyttet ind i vores nye/gamle hus og jeg vil til at få skrevet lidt igen.
Jeg har jo været på Strikkefestival i den forgange weekend, hvor var det hyggeligt!!!
Tænk en hel weekend hvor man bare kan slappe af med strikketøjet og en masse dejlige strikkevenner, få sludret og igen, igen opdage hvor skønt det er at have denne hobby.
Jeg har lagt billeder ind her så alle Jer der har været med og alle Jer der desværre ikke kunne komme med, kan se hvilken skøn weekend det har været.
Jeg synes at den har været rigtig dejlig, selv om jeg ikke var mange sure sild værd på grund af et dumt migræneanfald, ville jeg ikke undvære at opleve dette.

10. september

Der sker ikke så meget her, jeg er ikke kommet længere med min trøje, for den bliver ikke helt som jeg vil, så det bliver nok i den sidste ende at jeg piller den op igen. SUK!!
Nu er der jo ret meget gang i snakken om Troldesofie og jeg har derfor lagt opskrifterne ind af hende her,  så de kan ses alle sammen uden problemer, (håber jeg).
Jeg har en bog fra den gang mine egne unger var små og den vil jeg da også lægge ind på samme side som Troldesofie, når jeg får den scannet ind.

6. september

Jeg har været på kursus hele fredagen og den halve lørdag, hvor var jeg rundtosset og træt i hovedet, så jeg gik lige i seng med det samme da jeg kom hjem derfra.
Det var nu alligevel en god weekend, for vejret jo har været så godt og varmt, åh det kan jeg lide.
Søndag var jeg til strik-in hos Pia T. i hendes hus, det ligger lige midt inde i skoven, det var rigtig skønt. Det var lidt ærgerligt at der ikke var flere der havde fundet vej ud til hende. Vi var bare 3 stykker der var kommet, ikke fordi det gjorde så meget, for vi havde det da  hyggeligt alligevel, fik sludret, strikket og vist ting frem.
Pia havde bagt gulerodsboller, chokoladekage og serverede en dejligt æblekage med flødeskum. UHMMM!!! Vi fik hilst på hendes mand og 3 sønner, en svigerdatter og et bedårende barnebarn. Så alt i alt en dejlig weekend.

1. september

Så er det blevet september og vi er gået ind i efteråret. Vejret er slet ikke noget at råbe hurra for, desværre, det regner og er koldt. Æv jeg hader kulde!!! Hele skroget bliver stift og kan ikke fungere ordentligt.

Min trøje er blevet pillet op igen igen, for da jeg fik set på det billede som jeg lagde ud her fik jeg jo rigtigt lagt mærke til at det bulede og det kan jeg da ikke have. Jeg havde jo ikke tænkt på at retriller mellem felterne trækker sig mere sammen end glatstrik gør. Det fandt jeg jo først ud af da jeg var kommet så langt og havde lagt billedet ud. Så nu bliver de strikket med omvendt glatstrik i stedet for. Jeg er nået næsten lige så langt som billedet og nu skulle den være der, skal til at begynde på næste bundt garn.

tilbage                                        Forrige indlæg

Skriv til webmaster @ bentestrik .dk hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer
Husk at fjerne mellemrummene
Jeg vil forsøge at svare dig indenfor 48 timer.