Start
Fotoalbum
Strik
Strikgalleri
71 gode grunde
Forkortelser
Links
Løst snak
Vævning
Vævgalleri
Spinding
Om mig

 

Januar - Februar 2005

Tilbage

24. februar

 

Så har jeg fået garnet hjem, det var hurtig betjening, jeg har jo købt det i strikogsy. Så nu er det bare at gå i gang med at få strikket resten af trøjen.

Jeg fået strikket det ene par februarsokker som vi strikker i Webstrikgruppen, der er 2 forskellige i denne måned, som man kan vælge imellem.

Jeg har valgt disse: men med lidt rettelser, da jeg strikker dem på maskine og derfor har strikket en timeglashæl i stedet for, plus jeg har tilføjet en kant som Vivian har introduceret engang for længe siden..

 

21. februar

 

Åhhh, jeg er frustreret. Nu var jeg endelig kommet godt i gang med trøjen a'la norsk mønster, har fået strikket begge forstykker og er godt i gang med bagstykket og hvad sker der så!!! Der er ikke mere garn......

Jeg strikker efter en opskrift  fra Garnstudio. Jeg plejer jo sjældent at strikke lige efter opskrift og så har jeg selvfølgelig rettet mig efter hvor meget garn der skal bruges, det har jeg så bestilt og fået sendt hjem men nu skal jeg på den igen med at bestille hjem, fordi der ikke er mere garn af bundfarven. Det er da pokkers ærgerligt at jeg nu skal betale porto en gang til, havde jeg bare vidst det, så havde jeg bare bestilt det mere. Ææøvv

18. februar

 

Så har jeg fået strikket det første ærme til den trøje a'la norsk mønster som jeg har fået en bestilling på.
Det har holdt hårdt, med mange forsøg. Jeg startede med ærmet da det er en størrelse der er til at få et overblik med.

Da jeg jo ikke kan strikke så stort et arbejde i hånden mere, har jeg været nødt til at omregne opskriften til den elektroniske grovstrikker som jeg har lånt af Susan U. Min egen grovstrikker har ikke noget hulkort eller lign. til at kunne strikke mønster med og jeg orkede ikke at sidde og være nødt til at skulle udvælge hver række.
 

11. februar

Nu har jeg endelig fået garnet hjem til et projekt som jeg selv er spændt på. Jeg har fået en bestilling på en trøje i norsk mønster og det har jeg ikke prøvet før, altså at strikke på bestilling.
Jeg skal strikke den på maskine, så nu skal jeg til at lave maskeprøver. Garnet er for tykt til at strikkes på min alm. strikkemaskine, så jeg har lånt en elektronisk grovstrikker som jeg forhåbentlig kan finde ud af, jeg håber at garnet så også kan strikkes på den uden at det vil komme til at blive for løst.
Jeg mangler en maskine der har en afstand på ca. 7 mm mellem nålene, det havde nok bedre passet.
 

9. februar

 

 

Nu må jeg vist lige tage mig selv i nakken, har været meget sløv i betrækket.
Jeg har dog fået strikket lidt, (i hånden endda) en lille moebius til at tage om halsen, sådan bare lige for at prøve af om jeg kunne finde ud af det.

25. januar

Så er min rettede spiralsok/søpølse blevet færdig, nu er det bare hvornår den næste bliver færdig.
Det har taget lang tid, for jeg har jo skulle omsætte opskriften til strikkemaskine/garterslæde, men efter adskillige forsøg er det endelig lykkedes..

21. januar

Jeg har meldt mig til den sokkeklub som er blevet oprettet i Webstrikgruppen.
Det går ud på at der skal strikkes et par sokker om måneden og der kommer så en opskrift for den måned, som man kan følge.

Januars opskrift er Spiralsokker/søpølser.

Det er nu sjovt, bare den tanke at vi er så mange der strikker efter den samme opskrift. Det som jeg indtil nu har set er, at selv om det er samme opskrift er der faktisk ikke 2 par der er ens.

Da jeg ikke kan strikke ret meget i hånden er jeg glad for det er ok at jeg strikker den på maskine.
Jeg har da også fået strikket den første sok, men den er blevet alt for lille, jeg har slet ikke taget højde for at strikket trækker sig så meget sammen. Jeg har ikke fået syet den sammen endnu, så jeg har besluttet at den bliver pillet op igen.
Jeg har tastet mønsteret ind i min strikkemaskine og brugt min Garterslæde, det var nu spændende om det kunne lade sig gøre, det tager jo en krig med den slæde, men det lykkedes efter mange forsøg, men som sagt er den blevet for lille. Nå pyt, det er jo bare at gå i gang igen, bare med flere masker på.
Jeg har brugt noget gråt strømpegarn jeg havde liggende, jeg kan ikke huske hvor jeg har det fra, men måske fra rodebutikken/overskudsgarnlageret i Ringsted.

7.januar

Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år.
Nu må jeg hellere vise at jeg ikke er stået helt af, jeg har bare ikke haft energi til at få skrevet noget som helst.

Jeg har læst/hørt lydbøger medens jeg har tullet rundt, for tiden er det en fantasybog af Terry Brooks der hedder "Shannaras sværd", de er på kassettebånd, 19 stykker, så jeg har også lige måtte få anskaffet mig en afspiller.
Det tager jo 3 kvarter at køre på arbejde så er det godt at høre en bog undervejs.

Lidt har jeg dog fået lavet, et par sokker som jeg skal valke/filte.
Jeg er spændt på hvor meget de kryber, de er nu lagt ud til vaskemaskinen hvor de venter på deres tur, jeg har slet ikke styr på hvilken størrelse de vil blive.

Jeg skal jo passe på med det strikkeri i hånden, men jeg tænker hver gang, "at nu går det jo godt, du kan igen" og så er miseren der og jeg bliver straffet igen, igen. For det giver jo udslag i en massiv hovedpine med lydoverfølsomhed, synsforstyrrelser og kvalme, da jeg jo ikke kan stoppe når jeg først får begyndt, det holder flere dage og er slet ikke rart.
Det er egentlig utroligt at jeg ikke lærer af det!!!

tilbage                                                                                    Forrige indlæg

Skriv til webmaster @ bentestrik .dk hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer
Husk at fjerne mellemrummene
Jeg vil forsøge at svare dig indenfor 48 timer.