Start
Fotoalbum
Strik
Strikgalleri
71 gode grunde
Forkortelser
Links
Løst snak
Vævning
Vævgalleri
Spinding
Om mig

 

Marts - April 2005

Tilbage

30. april

 

Nu er jeg endelig blevet færdig med at strikke aprilsokkerne, det har holdt hårdt, fordi jeg ikke lige kunne regne ud hvor jeg skulle starte mønsteret sådan at jeg kunne dele til hælen, men nu kan sokkerne da ses og lige så snart jeg har fået dem syet sammen vil jeg også lægge billedet herind. da vi skal ud at køre i dag, vil jeg tage sokkerne med og sidde i bilen og sy dem sammen.

Ups, jeg opdager lige at jeg er kommet til at slette det foregående indlæg og det kan jeg ikke skrive igen, da jeg ikke kan huske hvad jeg havde skrevet. Billederne kan jeg lægge ind igen, men ikke teksten og datoen.

?

11. april

Nu skal jeg på arbejde igen, en rigtig dejlig ferie jeg har holdt, med min fødselsdag her i weekenden. Det var en rigtig god dag, jeg fik en masse blomster, og bogen "Skønne sjaler", 2 bluser + et elektronisk termometer med trådløs sender så jeg kan være i mit rum uden at skulle rende hele tiden og kontrollere temperaturen. Rigtig dejlige gaver!!!

Jeg har lagt et horoskop ind længst nede, det kan du jo prøve, og se hvad der er i vente for dig i den nærmeste tid.

7. april

 

Åhh hvor har det dog været skønt at have ferie i så langt tid! Nemlig lige siden før påske, på mandag skal jeg igen på arbejde. Desværre har jeg ikke fået lavet så meget som jeg gerne ville, men i går afprøvede jeg den teknik der hedder "Entrelac" eller "Neverkont" på grovstrikkemaskinen. Det kom til at se sådan her ud.  Jeg havde ikke mere rødt og derfor er der sat grønt ind istedet for i de sidste røde tern, billedet er på hovedet i forhold til strikkeretningen. Det har faktisk været ret sjovt at prøve og jeg skal helt da sikkert strikke noget i den teknik. Det er ikke en teknik man bare lige sætter sig til at lave, men det er jo altid godt med udfordringer. Hvornår det bliver ved jeg ikke endnu, skal lige finde ud af hvad det skal være for noget, men pyt, ting tager jo tid!

1. april

Så er vi nået til april og jeg er endelig færdig med at spinde moskusulden, det blev til omkring 80 g og nu skal jeg til at vaske det så det kan blive afleveret.

Da jeg ikke har fået strikket noget i den tid hvor jeg har spundet er jeg begyndt på et tørklæde i meget tyndt garn og jeg strikker det på pind 5.

Garnet har jeg fået foræret af Helle fra Spind og Strik, det er en angora/merinoblanding, hun har omkring 20 stk. angorakaniner. Det er ikke noget jeg kan se fjernsyn samtidig med og jeg ikke kan sidde ret længe med det ad gangen, men jeg har nu strikket de først 9 omgange som er hele rapporten.  Efterhånden som jeg kommer videre skal jeg nok lægge billeder ind.

 


 

 

 

Jeg har også gang i et sjal som jeg kan have med når jeg er ude at køre med Preben, for jeg bliver så søvnig når jeg ikke selv kører og skal have et eller andet i hænderne. Det er noget mohairblandingsgarn som jeg havde liggende og jeg greb det lige, da vi skulle ud at køre, bare for at have noget med. Jeg er inde i en periode hvor jeg kan strikke i hånden, så det er med at udnytte den chance jeg har her.

25. marts

 

 

Så har jeg fået strikket mine marts tulipansokker. De er strikket på maskine og jeg har fået syet den ene færdig med maskebroderi på hælen så dette er en slags før og efter billede.

23. marts

Jeg kunne ikke nære mig og har lige taget den strikketest som Ingrid har henvist til og som Ingrid jo siger, så er det rigtig pæne ord der følger med testen, se selv:


 

You appear to be a Knitting Adventurer.
You are through those knitting growing pains and
feeling more adventurous. You can follow a
standard pattern if it's not too complicated
and know where to go to get help. Maybe you've
started to experiment with different fibers and
you might be eyeing a book with a cool
technique you've never tried. Perhaps you
prefer to stick to other people's patterns but
you are trying to challenge yourself more.
Regardless of your preference, you are
continually trying to grow as a knitter, and as
well you should since your non-knitting friends
are probably dropping some serious hints, these
days. http://marniemaclean.com

What Kind of Knitter Are You?
brought to you by Quizilla

Jeg har nu fået spundet 2/3  af moskusulden og glæder mig til at det er hele færdigtspundet så jeg kan få afleveret det. Jeg kan jo ikke komme videre med alt det andet som jeg så gerne vil have lavet, der er så megen inspiration i webstrikgruppen at jeg snart ikke ved hvad jeg skal begynde med som det næste.

16. marts

Jeg fandt lige en lille sentens på min pc, blandt mange andre som jeg har gemt,
den vil jeg gerne dele med Jer der kigger ind her på min side.

"Smil smitter!

Jeg føler mig afslappet og tryg når nogen smiler til mig.

Ja, jeg begynder selv at smile!

Og måske gør jeg mig lidt til og tror ingen lægger mærke til det.

Men når nogen der ser mig også begynder at smile, indser jeg at det er mig, som har smittet dem.

Når jeg tænker på dette smil forstår jeg efterhånden hvor værdifuldt det er.

Bare et lille smil som mit - kan rejse jorden rundt.

Så hvis du har et lille smil på lur, så hold det ikke tilbage, men slip det løs!"

Tak til alle Jer der har været med til at holde denne side i live.

14. marts

 

Nu har jeg endelig fået afleveret trøjen til min kollega, og var hun glad for den, det er ikke ordet. Hun sagde at hun har ventet i mange år på at få sådan en trøje, så hun var så lykkelig at hun stillede op for at blive fotograferet i den, så her er hun med den på.

 

Jeg har også fået spundet ca. 25 g af moskusulden  det er bare så lækkert!

10. marts

Så har jeg fået noget moskusuld som jeg skal spinde for en dame hvis søn har været ude at samle det i Grønland og jeg er spændt på hvordan det vil gå at spinde det. ÅÅHH, det er det lækreste fine fiber, så blødt at det er svært at beskrive.

Jeg har nu fået en FIFUtæller, der kan vise hvor hvem der har besøgt siden. Du kan se den og evt. skrive dig på nederst på siden.

9. marts

 

Nu er det lige op over at den norske trøje er færdig, jeg regner med at de sidste hægter kommer på i dag, så jeg kan få afleveret til min kollega. Åhh hvor jeg håber at den passer og at hun synes om den.
Det har været en sej opgave, for jeg havde godt nok ingen deadline, men alligevel kan jeg mærke hvordan hun går og glæder sig, venter og venter på at den bliver færdig, det selvom hun siger; "det går nok, nu har jeg jo ventet i så mange år på at få en sådan en", men det giver alligevel lidt stress at vide at hun venter.

1. marts

 

Så er snevejret over os for fuld styrke. I morges var det ikke så nemt at komme ud fra vores indkørsel, der var ikke ryddet ude på vejen, men heldigvis kom sneploven forbi omkring kl. 8 og Preben er rigtig god med en sneskovl, så alt i alt gik det godt.
Ryggen til trøjen a'la norsk mønster er nu færdig og jeg skal til at strikke de sidste kanter på.

Nu mangler bare borterne ned foran og så selvfølgelig monteringen, med alt det som det indebærer.

tilbage                                                                                  Forrige indlæg

Skriv til webmaster @ bentestrik .dk hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer
Husk at fjerne mellemrummene
Jeg vil forsøge at svare dig indenfor 48 timer.