Start
Fotoalbum
Strik
Strikgalleri
71 gode grunde
Forkortelser
Links
Løst snak
Vævning
Vævgalleri
Spinding
Om mig

 

April - August 2006

Tilbage

29. august

Så er det vist ved at være slut med sommeren, nu er efteråret ved at sætte ind.
Det har blæst med en halv pelikan her på matriklen og vores lille ferskentræ er bukket under og en gren er knækket.

Da vi flyttede ind var der et lille træ op ad husmuren som vi var ikke helt klar over hvad det var for et, men det fandt vi jo hurtig ud af, et ferskentræ!

Det har båret frugt som jeg aldrig har drømt om kunne lade sig gøre her i Danmark.
Nu er de frugter der var på den brækkede gren taget af og se hvor mange, 50 stk.!!

Der er stadig frugter på de resterende grene.
Jeg er målløs over at det kan lade sig gøre, men vi har jo også haft en forrygende sommer i år.

På strikkefronten har jeg endelig fået monteret min Kaunimermaid som jeg begyndte på her i foråret.
Den ser meget lys ud men er dog noget mørkere, som man også kan se er den ret lang på ærmerne men det er jo nemt at rette ved at lave et opsmøg.

 

20. august

Ja så har jeg endelig mulighed for at opdatere lidt herinde.
Jeg har haft nedbrud af computer oveni vores flytning, så derfor har der ikke været nogen kommentarer her. Nu har jeg så fået en ny bærbar computer som jeg skal bruge som min egen. Har endelig fået installeret Frontpage som er det program jeg skriver dette i. Der er meget der skal opdateres, for jeg har jo skulle finde alle filerne til dette sted og have dem udgivet på ny, derfor kan der godt være nogen uoverensstemmelse med hvad jeg har haft udgivet og det jeg udgiver nu, det giver problemer, mange fordi noget kan ikke findes og noget ligger et andet sted.

Der er sket rigtig meget siden jeg sidst skrev noget, vi er flyttet ind i vores hus og har fået solgt både det gamle hus og sommerhuset, så vi ikke skal spekulere over det mere.

Så er jeg kommet af med lidt mere af mine ting, jeg kommer nok  af med mere når jeg kan komme til mine kasser. De er stadig stablet op nede i kælderen. Som jeg jo altid siger "ting tager tid.." så det går nok!

Vi har også fået en lille hundehvalp, Viggo hedder han og han er en Dansk/Svensk Gårdhund, født d. 7 juni 2006.
Sådan så han ud da vi så ham første gang, en lille spirrevip på bare 5 uger. Han kom hjem til os da han var 9 uger gammel og hvor har det dog været dejligt at have ham her. Han er sjov, nysgerrig og ikke til at stå for.

Nu er han så blevet 9 uger og er vokset lidt mere. Han har krudt i sig, fistrer rundt og lige pludselig så er der meget stille, for så er han fladet i søvn, helst på noget blødt og varmt. Han elsker at komme op på skødet og putte sig, men vi er ikke så glade for at have en hund i møblerne. Så vi skal lige finde ud af hvordan vi kan undgå dette.

På strikkefronten er der ikke sket så meget, jeg er ved at strikke et flagermussjal i Kaunigarn i det der bliver kaldt papegøjefarve. Sådan så starten ud og efter at jeg har måtte trævle op 3-4 gange så har jeg endelig fået brudt "koden" jeg er da kommet lidt længere på det.

Jeg er nu ved 4. kile og er hele tiden spændt på at se hvordan farverne kommer frem.

Mine tekopper er nu færdige, de skal lige stives så de er til at håndtere uden at falde sammen og så skal jeg have lavet nogle kager der kan stå på et fad og se indbydende ud.
Hvad jeg skal bruge alt det til, tænker du måske? Det er endnu en hemmelighed. :-)

 

7. april

Så må jeg vist heller give en lille opdatering. At jeg ikke har været herinde i lang tid skyldes bl.a. at jeg ikke kan komme på nettet, men jeg vil da gerne skrive lidt.

Jeg har haft travlt med at pakke sammen og finde ud af hvad jeg skal have med i det nye hus, da der jo ikke er så meget plads som her i mit dejlige 70 m2 store rum, nu hvor jeg ikke får mere end 20 m2 så jeg skal virkelig finde ud af det.

Jeg er kommet af med næsten alt mit stof og min store væv er sat til salg, det hjælper lidt at komme af med den, jeg er ked af det men det nytter ikke noget.

Jeg ved også at jeg skal gennemgå alle mine kasser igen, igen, for alt det kan ikke være der, det vil så ske når vi er flyttet ind, for så har jeg jo tid til at gøre det nu hvor jeg ikke mere skal af sted for at komme på arbejdet, mit arbejde vil nu kun være herhjemme.

 

tilbage                                                                                             Forrige indlæg

Skriv til webmaster @ bentestrik .dk hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer
Husk at fjerne mellemrummene
Jeg vil forsøge at svare dig indenfor 48 timer.